De standaard plaatsen zijn 9,5 meter lang en 5 meter breed en biedt u genoeg ruimte voor uw zitje, motor en fiets.
Daarnaast beschikken wij over een 20-tal comfort plaatsen die extra lang zijn (12 meter) en 6 meter breed. Voor aanhangers die niet op de eigen plaats kunnen/willen staan hebben we een aparte plaats gereserveerd (€ 1,= per dag).
Bovendien beschikken we over 12 plaatsen met hun eigen afvalwaterafvoer (+ € 2,= per dag).
De drinkwater aansluiting is altijd op uw plek of er naast, wel zo gemakkelijk.

Ons sanitair gebouw is compleet uitgerust. Wij hebben een aparte dames- en heren afdeling. Zij zijn voorzien van toilet met toiletpapier, douches, wastafels met spiegels en stopcontact. Daarnaast een complete badkamer voor minder validen.

Een afwasgelegenheid met warm water, zodat u dat niet in of bij de camper hoeft te doen.

Voor het noodzakelijk “ werk” hebben wij wasmachines, droger en aparte wasbakken voor de handwasjes.

Een gelegenheid voor het lozen van uw (chemisch) toilet.

Het campingpark is omheind en wordt 24 uur per dag bewaakt.

 

Chirinquito
Tijdens uw verblijf kunt u bij onze gezellige chirinquito genieten van een heerlijke wijn, een tap biertje of een ander drankje. Af en toe zullen we gezamenlijke maaltijden of leuke wijnproeverijen organiseren. Alles om uw verblijf fantastisch en relaxed te maken.

Hond(en)
Natuurlijk wilt u uw lieve hond niet thuis achterlaten, dat hoeft ook niet want hij/zij is van harte welkom. Wel aan de lijn, zodat alle gasten van hun vrijheid en rust kunnen genieten.

Zwembad
Vanwege de heerlijke temperatuur aan de Costa Blanca kunt u vanaf 1 April to 1 November gebruik maken van het zwembad. Heerlijk om even af te koelen.